Autist-företaget IT-konsult auti AB

IT-konsult auti AB är ett nytt företag där alla vi anställda har autism / Aspergers syndrom. Fler aspergare / autister bör få arbeten som de trivs med! Det finns stor oanvänd kapacitet. Vi kallar oss ett ideologiskt företag, och drivs av att göra nytt för anställda, kunder, samarbetspartners och samhället.

Nu vill vi gärna ha kontakt med företag och organisationer som vi kan bli inhyrd IT-avdelning för. Vi kan göra webbplatser, databaser, installationer, problemlösning, testning, och programmering/systemutveckling med PHP m.m. Främst i kunder i och inom ca 8 mil från Göteborg, där vi har kontor. IT-konsult auti AB tar även mindre uppdrag och har bra priser.

E-posta oss på info@auti.se så pratar vi vidare!

Vi ställer såklart gärna upp på intervjuer för media av alla sorter. E-posta oss på info@auti.se

Torbjörn Andersson
IT-konsult auti AB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *