Nu startar vi

Nu startar vi IT-företaget som drivs av och bara anställer personer med autism / Aspergers syndrom. Vi är flera som länge sagt att ett sådant företag borde finnas. Fler aspergare / autister skall kunna etablera sig på arbeten som de trivs med!

IT-konsult auti AB har INTE vinst för ägaren som mål. Inga utdelningar tas ut. VD tjänar inte mer än andra anställda. All ev. vinst går till att utveckla verksamheten: Få fler i utvecklande anställningar och göra mer nytta för kunder, samarbetspartners och samhället. Det är målen! Därför kallar vi oss ideologiskt företag. Ni kan säga ”socialt företag” ifall ni vill. Intäkter behövs som verktyg!

Auti delar kontor med ASPI Utbildning AB på Gibraltargatan i Göteborg. Uppdrag som kan göras helt på distans kan vi ta i hela Sverige, men reser bara i Göteborgstrakten nu. Vi tar gärna små uppdrag, och är mycket billigare än vad det skulle kosta för er med egen IT-avdelning.

Idag har vi fyra på Auti pratat mycket om hur vi skall nå ut till kunder. Det är mycket att lära för oss på det området. Vi skall efterhand blogga och twittra (twitter.com/auti_se) mer material som ni möjliga kunder kan ha nytta av. Vi ställer såklart gärna upp på intervjuer för media av alla sorter.

Torbjörn Andersson
IT-konsult auti AB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *